Hi, ik ben Esther

Ik Help Ervaren Coaches en Experts te

Transformeren naar Krachtige Online

Ondernemers

Vraag hier de gratis video aan
waarin ik je laat zien hoe ik
van 0 naar 12K ben gegaan in 60 dagen.

Transformatie = wat binnen zit naar buiten brengen.

Dat is wat ik doe voor Coaches en Experts. Er zit zoveel potentieel, kennis en kracht in deze groep ondernemers, wat wij doormiddel van de juiste businessstrategie en methode naar buiten brengen.

Mijn klanten zorgen zelf ook voor een transformatie bij degenen die ze het liefste helpen.

Zien. Voelen. Doen.

Samen helpen wij anderen met het krijgen van zichtbare resultaten. Op die manier voelen wij de meeste voldoening en maken wij de meeste impact in het leven of bedrijf van een ander persoon.

Het liefst laten wij een legacy achter en genereren wij een bepaald inkomen dat ons in staat stelt volledige controle te hebben over keuzes die belangrijk voor ons zijn en over onze kostbare tijd.

We voelen dat we weggelegd zijn voor wat groots en we zijn niet bang om die verantwoordelijkheid,
met vallen en opstaan, in alle grootsheid te pakken.

Gratis training

Hoe ik van 0 naar 12K omzet ben gegaan in de eerste 60 dagen van mijn bedrijf. Vraag 'm hier gratis aan en je ontvangt de video direct in je inbox.

Alles over online opschalen:

De kennisondernemers die ik begeleid halen resultaten.

Ik heb in korte tijd tientallen coaches en experts dankbaar mogen helpen, bekijk hier wat ze hebben bereikt 👉

Werk met mij

Werk met mij Esther Megens

Je bent goed in je vak en je kunt mensen of bedrijven als geen ander helpen, maar de illusie van ‘als je maar goed bent in je vak dan komen de klanten vanzelf wel’ heb je ondertussen ontdekt.

En je bent er ook wel achter gekomen dat druk en productief zijn nog niet betekent dat je met de JUISTE dingen bezig bent.

En misschien knaagt het ergens ook wel dat je niet goed jouw ideale klant kan bereiken, terwijl je anderen wel online succes ziet hebben.

Precies dat had ik nog niet zo lang geleden.

Ik was gespecialiseerd in marketing en ik creëerde en vermarkte het ene na het andere concept en product. Ik kon binnen 5 minuten een businessmodel voor iemand bedenken, helemaal aansluitend op iemands passie.
Ik werkte keihard als fulltime marketingmanager bij een technisch bedrijf dat groeide als kool. Ik ontwikkelde concepten, creatieve campagnes, ik ontwikkelde zelfs een kinderboekje.

Mijn creatiekracht was zo groot dat ik daarnaast zelfs nog een nieuw product ontwikkelde, genaamd Molinis. Vijf jaar lang was ik met productontwikkeling bezig (2009-2014) en vanaf 2015 verkocht ik mijn eerste zelf gecreëerde collectie online en aan winkels. En besloot ik ook nog even wereldwijd online te verkopen. Gelukkig met succes, maar het kostte veel tijd en geld.

Ik had namelijk een hele nieuwe productcategorie bedacht (!), niemand googled op ‘schoen accessoires’. Dus dat ik hier vraag naar kon creëren vond ik magisch mooi, maar het had ook een lange adem nodig én een diepe portemonnee.

Daarnaast besloot ik ook nog eens een rieten parasolhandel op te zetten. Ik ben helemaal gek van alles wat met PARADIJS te maken heeft. Alles wat ik doe is voor het creëren van paradise.